Η νέα σελίδα της Πέγκυς είναι γεγονός!
info@peggyzina.com

2017-

Η Πέγκυ έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν ξεχνά τους Έλληνες ομογενείς και την αγάπη που της έχουν. Ετσι στις 5 Ιανουαρίου 2017 ταξιδεύει στην Γερμανία στην Στουντγκάρδη στο ARENA σε μία soldout εμφάνιση.

Παράλληλα η μεγάλη επιτυχία των εμφανίσεων της με τον Γιάννη Πλούταρχο στο Posidonio  συνεχίζετε και το σχήμα της χρόνια όπως έχει χαρακτηριστεί παίρνει νέα παράταση των εμφανίσεων του.

Στις 6 Μαρτιού η Πέγκυ μας δίνει άλλο ένα τραγούδι από την δισκογραφική δουλεία που ετοιμάζει με τίτλο «Απαγορεύω»  σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου και μουσική Χρήστου Γερμενή. Πρόκειται για ένα δυναμικό τραγούδι με ερωτικό χαρακτήρα που ξεχωρίζει ο κόσμος και μας δίνει μαζί με το «Μου λείπεις» το στίγμα για την νέα της δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει.

Στις 13 Μαρτίου επισκέπτεται την πόλη της Ορεστιάδας όπου εμφανίζετε στο στάδιο Νίκος Σαμαράς σε μία συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τα παιδιά με ΑΜΕΑ όπου τα έσοδα διατέθηκαν για την αγορά ειδικών οχημάτων και την κάλυψη αναγκών των παιδιών.

Οι σαρωτικές εμφανίσεις της  Πέγκυς και του Γιάννη συνεχίζονται  σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Posidinio, όπου οι δύο καλλιτέχνες στα καλύτερα τους, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάθε βράδυ, φτάνοντας το κέφι στα ύψη έτσι όπως μόνο εκείνοι ξέρουν. Οι μεγάλες επιτυχίες τους, οι συγκλονιστικές ερμηνείες τους και η χαρισματική τους επικοινωνία με το κοινό καθιστούν την κάθε βραδιά ξεχωριστή και παίρνουν πάλι νέα παράταση οι εμφανίσεις τους ως τις 25 Μαρτίου. Το μυστικό της επιτυχίας τους δεν είναι άλλο από την χημεία των δύο καλλιτεχνών και τνω συνεργατών τους καθώς και το οικογενειακό κλίμα που δημιούργησαν. Μαζί τους εμφανίζονται :Μιχάλης Μόσχου, Δημήτρης Αβραμόπουλος και οι Kings που έβαλαν την δική τους πινελιά.

Η επιστροφή του Γιάννη στην πίστα που τον ανέδειξε σε συνδιασμό με τον τηλεοπτικό τυφώνα Ζήνα, έκαναν την διαφορά. Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και η δισκογραφία των δυο, που ξεχώρισε αλλά και το γεγονός ότι οι μαέστροι τους έφτιαξαν ένα πρόγραμμα που κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει με την ψυχή του. Πρόκειται για το σχήμα με την μεγαλύτερη διάρκεια και την μεγαλύτερη σεζόν. Η αυλαία πέφτει στις 24/3 αφήνωντας τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης.
Τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη ξεκινούν η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιάννης Πλούταρχος, τραγουδώντας για πρώτη φορά μαζί στην πόλη. Δύο από τους πλέον αγαπητούς καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πεντάγραμμο, με αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, μοιράστηκαν την ίδια σκηνή, χαρίζοντας βραδιές γεμάτες καθηλωτικές ερμηνείες, έρωτα, συγκίνηση και κέφι σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μονοπώλησαν τις επιλογές του κοινού στη νυχτερινή Αθήνα, παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων επί έξι συνολικά μήνες, όσο διήρκεσε η παρουσία τους στην παραλιακή σε ένα πρόγραμμα αντάξιο της καταξιωμένης πορείας τους. Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιάννης Πλούταρχος επεκτείνουν την άκρως επιτυχημένη σύμπραξη επί σκηνής, παρέχοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα και στο κοινό της Θεσσαλονίκης να τους απολαύσει μαζί, αφού η προηγούμενη συνάντησή τους (την άνοιξη του 2013) έμεινε μόνο στην πρωτεύουσα. Το νυχτερινό κέντρο που θα φιλοξενήσει τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες στη «νύμφη του Θερμαϊκού» είναι, το «Politia Live Clubbing». Η έναρξη των εμφανίσεών τους γίνετε Παρασκευή 18 Αυγούστου. Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιάννης Πλούταρχος θα περάσουν τις τελευταίες στιγμές του καλοκαιριού και θα καλωσορίσουν το φθινόπωρο μαζί με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θα υποδεχθούν ένα από τα καλύτερα σχήματα της χρονιάς.

Πέγκυ ΖήναΕλα